Zárcsere

Minden ami zárszerelés

ZÁRSZERVÍZ

s.o.s. zárszervíz

Zárcsere

Zárcsere hagyományos ajtókban

zárbetét csere, tollas kulcsos zárcsere, zárszerkezet csere, kiegészítő zárak cseréje( kéttollú kulcsos, belül tekerőgombos, stb.). Cserélünk zárcímet, zárpajzsot, kilincset, gombot, fogantyút, zárvasalatot.

Zárcsere műanyag ajtóban

zárcsere, zárbetét csere, zárszerkezet csere (emelőkilincses és zárbetét működtetésű zárszerkezet), zárcím és zárpajzs cseréje, kilincscsere, zárvasalat cseréje. Műanyag ajtókban a leggyakrabban a következő típusú zárakkal találkozhatunk: kilincs működtetésű: Elzett, G-U, Roto, Maco, Pavo, Kfv. Ezek mind többpontos ajtózárak, melyek beszerzését és cseréjét teljeskörűen vállaljuk.

Zárcsere biztonsági ajtóban

mindenfajta biztonsági ajtóban vállalunk zárcserét, legyen az cilinderbetétes kivitelű vagy úgynevezett trezorzárral szerelt. Zárszerkezet csere, zárbetét csere, zárpajzs csere, kilincs és zárgomb csere, zárvasalat cseréje. Ezenkívül trezorzáraknál van lehetőség a zárszerkezet átkódolására is, aminek az a lényege, hogy nem kell új zárat venni, mert az átkódolás után csak és kizárólag az új kulcsokkal fog működni, a régiekkel már nem! Ennek a megoldásnak akkor van értelme, amikor maga a zárszerkezet még tökéletes állapotban van, stabilan és megbízhatóan működik, de a zárcsere túl drága, vagy valamilyen más okból kifolyólag nem lehetséges.

Zárcsere hevederzárakban

minden típusú hevederzárban tudunk zárbetétet cserélni, azonnal, készletről. Leggyakrabban előforduló hevederzár típusok, amikhez mindig van nálunk zárbetét: Biztibuk hevederzárhoz gyári zárbetét, amely védett felfúrás, maghúzás, manipulációs nyitás és sav ellen, 3db.gyári kulccsal, kódkártyával, amit kulcsmásoláskor be kell mutatni, nélküle nem másolnak kulcsot. Prezidium hevederzárhoz gyári zárbetét, amely védett felfúrás, manipulációs nyitás, maghúzás és sav ellen. Miskolci hevederzárhoz biztonsági zárbetét, ami messze felülmúlja a gyári zárbetétet, mind minőségben és biztonságban is! Tulajdonságai megegyeznek a biztibuk hevederzár betétjével, tehát védett felfúrás, maghúzás, manipulációs nyitás és sav ellen, 3db.kulccsal, és kódkártyával, amit kulcsmásoláskor be kell mutatni, nélküle nem másolnak kulcsot. Magzet hevederzárhoz biztonsági zárbetét, amely védett felfúrás, manipulációs nyitás, maghúzás és sav ellen, 3db.kulccsal, biztonsági kódkártyával, amit kulcsmásoláskor be kell mutatni, nélküle nem másolnak kulcsot. Természetesen cserélünk zárat más típusú hevederzárakban is, és ezekhez a típusokhoz is választhat másik zárbetétet.

Néhány jó tanács zárcseréhez

Amit mindenképpen szem előtt kell tartani, hogy a zárbetét amit választunk, legalább fúrásvédett legyen, ez általában fel van tüntetve a csomagoláson, de mindenképp kérdezzük meg az eladót, ha nem vagyunk benne biztosak. A másik a megfelelő méret, hogy ne lógjon ki az ajtóból, illetve átérje az ajtót, mert ha rövidebb, akkor nem tudjuk beledugni a kulcsot, és nem működik a zár! A méretet úgy határozzuk meg, hogy kiszereljük a zárbetétet az ajtóból, és a zárbetét hosszát jobbra és balra megmérjük a betétrögzítő csavar furatának közepétől. Ha megvan a méret, ezek ismeretében már csak azt kell eldönteni, milyen biztonságfokozatú zárbetétet szeretnénk. Természetesen felmerülő igény esetén zárszervizünk rendelkezésére áll, és teljes körűen elvégezzük a zárcserét a helyszínen, vagy beszereljük az ön által vásárolt zárat is.

Van olyan eset is, amikor azért kell zárat cserélni, mert a régi már nem elég biztonságos, ilyenkor már a fentieken kívül más szempontokat is figyelembe kell venni, hogy a zárcsere után megfeleljen a mai kor elvárásainak. Ezalatt a következőket értjük.

A zárbetét legyen védett maghúzás, manipulációs nyitás, fúrás és sav ellen! Az ajtó síkjából ne lógjon ki, szereltessünk rá törésvédő zárpajzsot, mert ennek hiányában a kiálló zárbetét könnyedén eltörhető! Bővebben a betörésvédelem fülre kattintva olvashat a témáról.

Bízza ránk a zárcserét, szakszerűen, körültekintően, minden igényt és körülményt figyelembe véve végezzük el a munkát, garanciális jótállással!

Satisfied

Működési terület

Budapest, Pest és Fejér megye

Hívjon minket

Kérjen árajánlatot