Ajtónyitás

Kizáródás, rongálás, beletört kulcs, kulcselvesztés esetén.

ZÁRSZERVÍZ

Ajtónyitás

Ajtónyitás, rongálás, kizáródás, beletört kulcs, kulcselvesztés esetén

A leggyakoribb talán a kizáródás, mikor olyan a bejárati ajtónk zárja, amin kívülről egy fix gomb, fogantyú vagy fix kilincs van szerelve, tehát csak úgy tudjuk az ajtót kinyitni, hogy a kulccsal húzzuk vissza a zárnyelvet, hiszen kívülről nincs rajta nyitható kilincs. Kellemetlen, bosszantó, amikor mondjuk a huzat becsapja mögöttünk az ajtót, és nincs nálunk kulcs, vagy mi magunk húzzuk be, és utána szembesülünk azzal a ténnyel, hogy az ajtó valamelyik kulcsát  a  zárban hagytuk belülről. Amikor bent maradt a zárban a kulcs, akkor az esetek többségében hiába van nálunk vagy családtagunknál másik kulcs, azzal nem tudjuk kinyitni az ajtót, mert nem fordul el vele a zár. Ilyen esetekben célszerű és hatékony megoldás felhívni zárszervizünket a 06-20-917-9933-as telefonszámon, mert egy képzett zárszerelő az esetek túlnyomó többségében képes kinyitni a zárat, illetve ajtót úgy, hogy a munka végeztével nem kell zárat cserélni, ugyanazzal a kulccsal használható a zár, mert nem sérült meg sem az ajtó, sem a zár, sem a zárszerkezet!

Másik gyakori eset, amikor a zár, illetve a zárszerkezet  akad,  nehezen jár, szorul, nyikorgó hangot ad működés közben, nehezen helyezhető be a kulcs, stb. Ennek következménye az, hogy előbb-utóbb beletörik a kulcs a zárba. Ilyen estben is célszerű zárszervizünket hívni, mert  a  jól képzett zárszerelő  minden esetben további indokolatlan károkozás és költség nélkül képes kinyitni a zárat, eltávolítani a beletört kulcsot.

Minden esetben javaslom  zárszervizünk  hívását, hiszen így tájékozódhat az ajtó, illetve zárnyitás költségeiről, és ezeket mérlegelve eldönti, hogy igénybe veszi szolgáltatásunkat.

Működési terület

Budapest, Pest és Fejér megye

Hívjon minket

Kérjen árajánlatot