zarnyitas

Zárnyitás!

Talán már Önnel is előfordult, hogy otthon felejtette a kulcsát, így nem tudott bejutni a lakásába. Netán kizárta magát, vagy a kulcs beletört a zárba. Esetleg bosszankodva tapasztalta, hogy rosszízű tréfa gyanánt rágógumival, ragasztóval eltömték a zárat.

 

Mit lehet ilyenkor tenni?

Semmiképp se próbálja rögtönzött megoldásokkal kinyitni a zárat! Kellő szakértelem híján mind a zárban, mind az ajtótokban olyan károkat okozhat, amelyek helyreállítása lényegesen drágább, mintha szakembert hívna! Több éves szakmai tapasztalattal rendelkező munkatársunk biztos kézzel és kulcs nélkül, speciális eszközökkel gyorsan és – az esetek legnagyobb részében – rongálásmentesen nyitja ki a zárat, távolítja el a beletört kulcsot. A munkából adódó esetleges károk gyorsan és olcsón helyreállíthatók.

 

Hívja a +36 20 917 9933-as telefonszámot, és munkatársunk 30-60 percen belül a helyszínre érkezik. Sürgősségi díjat nem számítunk fel, és a telefonos egyeztetés során a zárnyitás várható költségeiről is tájékoztatást adunk. 

 

Nekünk az Ön biztonsága a legfontosabb, ezért az elvégzett munkára 1 év garanciát vállalunk!

(A félreértések elkerülése végett, a helyszínen, kérjük, mutassa fel lakcímkártyáját, vagy egyéb olyan dokumentumot, amivel bizonyítja, hogy Ön használja az ingatlant.)