ajtonyitas-Ajtónyitás, kizáródás, rongálás, beletört kulcs, bent maradt kulcs, kulcselvesztés esetén.

A lakásajtón kilépve előfordulhat velünk pár kellemetlenség, megemlítenék pár gyakori esetet, amiben segítségünket szokták kérni meglévő és leendő ügyfeleink az alábbi telefonszámon

06-20-917-9933

 

A leggyakoribb talán a kizáródás, mikor olyan a bejárati ajtónk zárja, amin kívülről egy fix gomb, fogantyú vagy fix kilincs van szerelve, tehát csak úgy tudjuk az ajtót kinyitni, hogy a kulccsal húzzuk vissza a zárnyelvet, hiszen kívülről nincs rajta nyitható kilincs. Kellemetlen, bosszantó, amikor mondjuk a huzat becsapja mögöttünk az ajtót, és nincs nálunk kulcs, vagy mi magunk húzzuk be, és utána szembesülünk azzal a ténnyel, hogy az ajtó valamelyik kulcsát  a  zárban hagytuk belülről. Amikor bent maradt a zárban a kulcs, akkor az esetek többségében hiába van nálunk vagy családtagunknál másik kulcs, azzal nem tudjuk kinyitni az ajtót, mert nem fordul el vele a zár. Ilyen esetekben célszerű és hatékony megoldás felhívni zárszervizünket a 06-20-917-9933-as telefonszámon, mert egy képzett zárszerelő az esetek túlnyomó többségében képes kinyitni a zárat, illetve ajtót úgy, hogy a munka végeztével nem kell zárat cserélni, ugyanazzal a kulccsal használható a zár, mert nem sérült meg sem az ajtó, sem a zár, sem a zárszerkezet!

Másik gyakori eset, amikor a zár, illetve a zárszerkezet  akad,  nehezen jár, szorul, nyikorgó hangot ad működés közben, nehezen helyezhető be a kulcs, stb. Ennek következménye az, hogy előbb-utóbb beletörik a kulcs a zárba. Ilyen estben is célszerű zárszervizünket hívni, mert  a  jól képzett zárszerelő  minden esetben további indokolatlan károkozás és költség nélkül képes kinyitni a zárat, eltávolítani a beletört kulcsot.

Minden esetben javaslom  zárszervizünk  hívását, hiszen így tájékozódhat az ajtó, illetve zárnyitás költségeiről, és ezeket mérlegelve eldönti, hogy igénybe veszi szolgáltatásunkat.